zondag 25 maart 2012

Wedstrijdcommentaar

De Rode Loper Marathon 25 maart 2012

Deel 3: 25 maart 2012

Het kon niet beter! Prachtig weer! Een klein deelnemersveld dat er bijzonder veel zin in had! Een mooi parcours ! Een goede verzorging! Een paascadeautje voor de vrijwilligers! Een winnaar "uut Knoal" (voor de niet Groningers: "uit Stadskanaal")! Wat wil je nog meer......

De winnaar van "De Rode Loper Marathon" Bennie de Vries woont in Stadskanaal en de start was op een steenworp afstand van zijn woning. Hij kwam daarom ook ter voet (een kleine warming-up). Na deze korte warming-up won hij de marathon souverein in 3 uur 22 minuten en 24 seconden. Bij de dames was Mirjam Steunenbrink van GVAV de snelste: 3 uur 38 minuten en 26 seconden.
Mijn prestatie was vandaag niet zo geweldig. Vanwege mijn regelmatige knieproblemen liep ik slechts 2 ronden oftewel 14,2 km. Mijn tijd was 1 uur 28 minuten en 33 seconden.
Een volledige uitslagenlijst en foto's zijn zoals gewoonlijk te zien op de site http://www.dfwrunners.nl/.
Daarnaast heeft fotograaf Toli Schanssema ook weer heel veel foto's gemaakt, die bekeken kunnen worden op de site van Toli: http://www.hardlopenmettoli.blogspot.com/