dinsdag 31 oktober 2017


Jaarlijks organiseert de hardloop- en wandelclub Steeds Beter de V.N.N. Vollemaansloop. Dit jaar viert dit evenement een 10 jarig jubileum van deze sfeervolle avondloop op het terrein van verslavingskliniek Vossenloo, in de omgeving van Eelde. In 2017 is de datum vastgesteld op zaterdag 4 november.

De route wordt uitgezet met fietslampjes en zal lopen door weilanden en bossen van Eelde/Paterswolde. U kunt alleen of in team verband lopen. U ontvangt dan uw tijdregistratie en een herinnering aan de loop.

Wij van de Dierenambulance Groningen sponsoren ook dit jaar weer de Vollemaansloop door er te staan met een stand waar de deelnemers water kunnen krijgen. Door de jaren heen zijn wij met vele medewerkers voorzien door het V.N.N. Daarom sponsoren wij met liefde de Vollemaansloop.

Praktische informatie

-Het parcours bestaat uit een ronde van 5.27 km, is bijna geheel verhard met een beton- en schelpenpad en wordt zo goed mogelijk verlicht.
-Naar keuze kan er 1 tot 8 ronden worden gelopen. De maximaal te lopen afstand is 42,2 kilometer, een hele marathon.
-De afstand kan individueel of in estafettevorm worden hardgelopen of gewandeld. Estafette-teams kunnen, in allerlei combinaties, van 2 tot en met 8 personen, de hele afstand afleggen.
-De tijdlimiet is 5 uur.
-De start is om 20:00 uur voor de ingang van de hoofdingang van Vossenloo, Oosterbroek 1 te Eelde en de finish sluit om 2:00 uur middernacht.
-De inschrijfkosten zijn € 10,- per persoon en moet, uiterlijk een half uur voor aanvang van de wedstrijd, ter plekke worden betaald. De consumptiebonnen zijn verkrijgbaar voor € 1,00.