E-mail adres gerrit.schuitema@planet.nl is vervallen. Nieuw E-mail adres: schuitemagerrit47@ziggo.nl .....

dinsdag 29 april 2014

USA (Intercourse) -11

Vandaag vanuit Intercourse een iets korter bericht dan gewoonlijk. Zoals gisteren reeds vermeld waren we vandaag de hele dag in Gettysburg om alles te bekijken wat er tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog in 1863 in en om het stadje heeft plaatsgevonden. Het was geweldig! Vanmiddag laat zijn we naar Intercourse vertrokken, anderhalf uur met de auto. Morgen gaan we hier onder andere "Amish Country" bekijken en gaan we een bezoek brengen aan  de "Nissley Vineyards en Winery" (inclusief wijn proeven, niet slecht!).
Harmke heeft op haar site www.reizenenfotos.nl (onder Bestemmingen-Amerika) weer het één en ander over deze bezienswaardigheden geschreven.

Het hardlopen staat even op een laag pitje. In de komende dagen zal ik op deze mooie sport nog wel eens terugkomen. Vandaag maar even niet.

Wel iets anders op sportgebied! We hebben kaarten weten te bemachtigen voor één van de play-off wedstrijden in de NBA kwartfinale basketball, die gaat tussen de Washington  Wizards en de Chicago Bulls. Er kan echter een kink in de kabel komen, waardoor deze wedstrijd (a.s. donderdag) niet door zal gaan. De clubs spelen namelijk een "best of seven" om uit te maken wie in de halve finale komt. De stand is momenteel 3-1 voor de Washington Wizards. Morgen spelen ze in Chicago de vijfde match en als de Wizards winnen is de stand 4-1 en is de serie afgelopen en gaan zij door naar de halve finale. Als de Chicago Bulls winnen is er minimaal nog een zesde wedstrijd noodzakelijk. Die wedstrijd wordt dan donderdag gespeeld in Washington en voor die wedstrijd hebben wij de kaarten. En nu maar hopen, dat de Bulls uit Chicago morgen winnen.....

Vanuit Intercourse de groeten en tot de volgende aflevering.