NEU: Ein Laufbericht von Marlen Jänen aus Oberlangen (DE): "Mein erster Marathon hat mein ganzes Leben verändert". Per 1 februari 2019 volgt een bericht van Rene Smith uit Onstwedde (NL),per 1 maart van Anna Gesina Jansen uit München (DE) en per 1 april van Henk Meppelink uit Gramsbergen.........

zondag 17 september 2017

Vandaag zondag 17 september 2017: Sandur-Run in Emmen


Op de valreep nog een laatste mail van de organisatie van de SandurRun.
Zoals het eruit ziet hebben we er ideaal loopweer bij. Het blijft droog en de temperatuur is rond de 17 a 18 graden.
Er is voldoende parkeergelegenheid voor de auto en/of fiets.
Op zondag 17 september kun je vanaf 11.30 uur jouw startnummer afhalen bij de inschrijftafel die binnen op de plaza staat opgesteld. Als je nog niet betaald hebt, dan kun je dat daar alsnog even doen. 
Er zijn kleedruimten voor het omkleden en eventueel douchen. 
Verder kun je op onze gezellige Plaza een consumptie of een lunch nuttigen tegen betaling.
Na afloop van jouw loop ontvang jij een medaille, een flesje aquarius en staat er een stukje fruit voor jou klaar bij de finish.
Om 15.00 uur is de prijsuitreiking in het haventje van Parc Centrum Sandur (achterkant van ons pand waar ook de finish is). Alle lopers maken kans op prijzen. De 3 snelste dames en heren van beide afstanden ontvangen sowieso een prijs en voor de overige deelnemers is er een verloting op startnummer. De hoofdprijs is een midweek of weekend in een bungalow op Parc Sandur.

Wij hopen jou zo voldoende info te hebben gegeven en zien jou morgen aan de start verschijnen. Mocht je nog vragen hebben dan kun je die morgenvroeg nog telefonisch stellen (0591-667400). Stel je per mail nog een vraag, dan krijg je pas vanaf morgenvroeg 9.00 uur een antwoord.
Wij hebben zin in morgen en hopelijk jij ook!!

Met vriendelijke en sportieve groet,

Organisatie SandurRun
Parc Centrum Sandur

Sandurdreef 5 | 7828 AA Emmen | 0591 667496 | www.sandur.nl | sport@sandur.nl | volg ons op Facebook