NEU: Ein Laufbericht von Michael Steinhoff aus Werlte (DE): Ein Marathon ist niemals ein Spaziergang. Per 1 december volgt een bericht van Harm Boerma uit Eemnes (NL) en per 1 januari 2019 van Marlen Jänen uit Oberlangen (DE).........

donderdag 19 mei 2016

Eruit gelicht (87)

Officiële mededeling MYLAPS Event Timing betreffende de Kolonieloop:

 Afgelopen maandag (16 mei, 2016) heeft MYLAPS Event Timing de Kolonieloop ondersteund met de tijdwaarneming. Helaas is bij de tijdregistratie van de deelnemers door onze organisatie een fout gemaakt. Na de start van alle deelnemers is door een technische fout de decoder uitgeschakeld. Deze decoder is nodig om tijden van passerende deelnemers te registreren. Helaas is dit niet tijdig door ons opgemerkt, waardoor er vanaf dat moment geen registraties meer binnen zijn gekomen. Wij moeten daarom tot onze grote spijt mededelen dat wij geen uitslagen en finishtijden kunnen maken voor de Kolonieloop.

Via deze weg willen wij onze oprechte excuses aanbieden aan alle deelnemers, sponsoren, vrijwilligers, de organisatie en alle overige betrokkenen van de Kolonieloop voor het ontbreken van uitslagen en finishtijden.

Wij willen bij deze uitdrukkelijk vermelden dat de organisatie van de Kolonieloop geen enkele blaam treft. Mocht u n.a.v. deze officiële mededeling nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact opnemen met MYLAPS Event Timing via onderstaande contactgegevens.

Ignaat Verhees Manager MYLAPS Event Timing 023-7600100 Ignaat.verhees@mylaps.com

(Helaas dus ook geen tijd voor mij, handgeklokt echter 31:55 over de 5,11 K, niet geweldig)