woensdag 23 november 2011

Adriaan Tripbos Marathon

Aan de Adriaan Tripbos Marathon te Sappemeer, georganiseerd door de DFW-runners, namen 32 lopers deel. Daarvan kwamen 17 uit op de marathon, die uit 10 rondes bestond en 15 op de halve marathon (5 ronden).Het was gedurende de wedstrijd nogal mistig. Voor het eerst nam ik deel aan een marathon-wedstrijd van de DFW-runners. Mijn eindklassering was een achtste plaats op de halve marathon in een tijd van 2:11:37.Opvallend was dat ik in de laatste ronde nog aanmerkelijk kon versnellen. Ik liep de laatste ronde namelijk bijna 3 minuten sneller dan de eerste 4 ronden. Het was overigens nog maar de tweede halve marathon die ik dit jaar liep; de laatste was in februari op Malta.
De uitslagen zijn te vinden op de website van de DFW-runners : http://www.dfwrunners.nl/ Foto's zijn gemaakt door Toli Schanssema en te zien op zijn website: http://www.hardlopenmettoli.blogspot.com/